Veleposlani┼ítvo RS Moskva /Novice /
10.09.2015  

Predstavitev Grand Hotela Sava, Hotela Zagreb in agencije Kompas

V prostorih veleposlani┼ítva Republike Slovenije v Moskvi sta 9. in 10. septembra potekali predstavitvi Grand Hotela Sava, Hotela Zagreb in turisi─Źne agencije Kompas, ki so se ju udele┼żili predstavniki ruskih turisti─Źnih agencij, moskovskih klinik in podjetij, ki se ukvarjajo z medicinskim in wellness turizmom.

Goste je uvodoma nagovoril veleposlanik Primo┼ż ┼áeligo, ki je poudaril pomen turizma za Slovenijo ter izrazil ┼żeljo, da bi se ┼ítevilo ruskih turistov v Sloveniji ┼íe pove─Źalo. Roga┼íko Slatino je ozna─Źil kot eno izmed najbolj prepoznavnih slovenskih turisti─Źnih destinacij med ruskimi turisti, ki gostom nudi ┼íirok spekter turisti─Źnih in medicinskih storitev.

V nadaljevanju je predstavnica Kompas v Rusiji Anja Bezgov┼íek predstavila Slovenijo kot turisti─Źno destinacijo in storitve agencije Kompas, vodja marketinga Grand Hotela Sava Damjan Merc je predstavil Roga┼íko Slatino, vodo Roi ter nastanitvene zmogljivosti, dr. Nata┼ía Nikoli─ç, specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine v Grand Hotelu Sava, pa je predstavila novosti na podro─Źju medicinskih in wellness storitev.