Veleposlaništvo RS Moskva /Novice /
10.09.2015  

Predstavitev Grand Hotela Sava, Hotela Zagreb in agencije Kompas

V prostorih veleposlaništva Republike Slovenije v Moskvi sta 9. in 10. septembra potekali predstavitvi Grand Hotela Sava, Hotela Zagreb in turisične agencije Kompas, ki so se ju udeležili predstavniki ruskih turističnih agencij, moskovskih klinik in podjetij, ki se ukvarjajo z medicinskim in wellness turizmom.

Goste je uvodoma nagovoril veleposlanik Primož Šeligo, ki je poudaril pomen turizma za Slovenijo ter izrazil željo, da bi se število ruskih turistov v Sloveniji še povečalo. Rogaško Slatino je označil kot eno izmed najbolj prepoznavnih slovenskih turističnih destinacij med ruskimi turisti, ki gostom nudi širok spekter turističnih in medicinskih storitev.

V nadaljevanju je predstavnica Kompas v Rusiji Anja Bezgovšek predstavila Slovenijo kot turistično destinacijo in storitve agencije Kompas, vodja marketinga Grand Hotela Sava Damjan Merc je predstavil Rogaško Slatino, vodo Roi ter nastanitvene zmogljivosti, dr. Nataša Nikolić, specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine v Grand Hotelu Sava, pa je predstavila novosti na področju medicinskih in wellness storitev.