Veleposlani┼ítvo RS Moskva /

Dostopnost

Organi dr┼żavne uprave Republike Slovenije se zavezujemo, da bomo omogo─Źali dostopnost spleti┼í─Ź dr┼żavne uprave v skladu z Zakonom o dostopnosti spleti┼í─Ź in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom.

Izjava o dostopnosti

Ta izjava o dostopnosti se nana┼ía na spleti┼í─Źe Veleposlani┼ítva Republike Slovenije v Moskvi.

Stopnja skladnosti

Spleti┼í─Źe Veleposlani┼ítva Republike Slovenije v Moskvi je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spleti┼í─Ź in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

Nedostopna vsebina

Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:

  • vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma ┼íe nimajo alternativnega besedila.
  • dokumenti v PDF obliki zapisa,
  • razli─Źne kompleksne tabele s podatki.

Dostopne alternative

Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Veleposlani┼ítva Republike Slovenije v Moskvi lahko uporabniki dobijo na e-po┼ítnem naslovu sloembassy.moscow@gov.si ali osebno na naslovu Malaya Dmitrovka 14/1, 127006 Moskva, Ruska federacija v ─Źasu uradnih ur.

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah nam lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: sloembassy.moscow@gov.si.

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 23. septembra 2020 na podlagi samoocene.

Izjava je bila nazadnje pregledana 23. septembra 2020.

Povratne in kontaktne informacije

Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z dolo─Źili Zakona o dostopnosti spleti┼í─Ź in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko po┼íljete po navadni ali elektronski po┼íti na naslov: Malaya Dmitrovka 14/1, 127006 Moskva, Ruska federacija ali sloembassy.moscow@gov.si.

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma pro┼ínje. ─îe v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporo─Źili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od dolo─Źil Zakona o dostopnosti spleti┼í─Ź in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo in┼ípektorjem za informacijsko dru┼żbo po navadni ali elektronski po┼íti na naslov:

Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost

MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO
Tr┼ża┼íka cesta 21
1000 Ljubljana
01 478 47 78
gp.uiv@gov.si